Zanetti vítězí v Egyptě s GP 2,718 !

15.12.2019

Životní turnaj odehrál sedmapadesátiletý rodák z italského Bolzana Marco Zanetti. Počtvrté v kariéře se v egyptském Sharm El Sheikhu radoval z vítězství na turnaji světové série. A vítězství to nebylo ledajaké. Zanetti vyhrál všech sedm zápasů. Jeho nejhorším výkonem byla skupinová partie s domácím Nadym na 21 náběhů. Zbytek zápasů hrál přes dva průměr, celkem čtyři přes tři průměr ! Celkem zahrál osm sérií více než 10 ! Sečteno podtrženo na 280 kvart potřeboval 103 náběhů. Tento generální průměr 2,718 sice o kousek není oficiálním světovým rekordem. Avšak Zanetti oproti Sanchezovi, který zahrál GP 2,777 odehrál o dva zápasy více, tedy musel zahrál dalších 80 kvart. Je tak až neuvěřitelné, že poslední dva velké turnaje ovládli dva nejstarší hráči užší světové špičky. Blomdahl a Zanetti.


Po mnoha a mnoha letech se závěrečný turnaj kalendářního roku neodehrál v tradičním egyptském letovisku Hurghada ale tento rok nově v letovisku Sharm El Sheikh. Titul z loňského roku obhajoval Dick Jaspers, který loni ve finále porazil Frédérica Caudrona. Hrálo se rovněž o celkového vítěze seriálu World cupů pro letošní rok. Ve hře byli Tasdemir, Merckx, Jaspers, Cenet a Heang-Jik Kim. 


Turnaje v Egyptu se tradičně účastní i naši hráči. Tentokrát do Sharm El Sheikhu cestovali Jan Aleš, Radek Novák a Ivo Gazdoš. Honza s Radkem byli nasazeni až do před-kvalifikace. Ivoš začínal v před-před kvalifikaci. Los byl pro Ivoše příznivý a po výhrách nad domácím Mohamedem a Němcem Haberzettlem postoupil do další fáze. Po dlouhé době jsme tak měli tři zástupce v před kvalifikační části. Papírově nejtěžší los měl úřadující republikový šampion Honza Aleš. Šance proti Belgičanu Brantsovi a Turkovi Minaoglu byly. Honza sice prohrál s Brantsem o tři body na 31 náběhů. Ve druhém zápasem ale v případě výhry nad Turkem do 30-ti náběhů by skupinu na průměr vyhrál. Honzovi se však zápas tolik nepovedl a prohrál 30:22 na 30 náběhů. Radek Novák moc dobře věděl, že první zápas s Turkem Cavusoglu bude klíčovým v boji o postup. Třetím soupeřem jim byl domácí Ragay Henry, který je papírově slabším hráčem. Zápas s Turkem se ale Radovi vůbec nepovedl. Soupeř měl výhodu čtyř zápasů z předešlých fází a to možná rozhodlo. Radek se vůbec nedokázal dostat do hry a prohrál 30:14 na 20 náběhů. Ve druhém zápase sice Radek domácího Henryho porazil na 29 náběhů. Turek si ale postup s přehledem pohlídal. Velmi dobrý los znovu měl Ivo Gazdoš. Portugalský soupeř Soares a jordánský Abu Tayeh jsou při dnešní úrovni doslova ideálním losem v před kvalifikaci. Ivoš nejprve porazil Soarese na 24 náběhů. Jordánec ale rovněž zahrál na 24 náběhů a tak musel být Ivoš na pozoru. Vzájemný zápas ale jordánskému soupeři nevyšel a Ivoš i díky sérii deseti bodů zvítězil 30:12 na 27 náběhů. Po třech letech tak Ivoš postoupil do závěrečné části kvalifikačních kol. Bohužel se Ivošovi oba zápasy v kvalifikaci vůbec nepovedly. Dlouho ho bude mrzet první zápas s Korejcem Wan Young Choiem. Korejec hrál tak špatně. Bohužel pro nás, Ivošovi to (ne)šlo ještě hůře. Konečný stav 40:29 na 45 náběhů. Druhý zápas s Turkem Lutfi Cenetem byl jednostrannou záležitostí a Turek zvítězil 40:14 na 20 náběhů. Havířovský hráč tak obsadil konečné 53. místo. 


Hvězdou závěrečné části kvalifikace byl Vietnamec Dinh Nai Ngo. První zápas zahrál na 17 náběhů. Druhý s Turkem Orakem skončil 40:28 na 8 náběhů ! Celkem tedy 80 kvart na 25 náběhů a průměr 3,2 ! O devět náběhů horší byl Myung Woo Cho, zahrál GP 2,352. Jako poslední lucky looser postoupil Vietnamec Xuan Cuong Ma. Dosáhl na dva body s průměrem 2,387 ! První a druhý lucky looser Korejec Wan Young Choi a Vietnamec Do Nguyen postoupili díky třem získaným bodům. V kvalifikaci vypadli jména jako Polychronopoulos, Nelin, Forthomme, Montes, van Beers.  


Jak je trojband zrádný ukázal právě nejlepší hráč kvalifikace Dinh Nai Ngo. Ve skupině B získal jeden bod a zahrál průměr 1,338. Jaký to rozdíl oproti průměru 3,2 z předešlého dne. Právě v této skupině řádil Marco Zanetti. Ital nejprve porazil Nadyho na 21 náběhů. Pak exceloval proti Ngo a dohrál v 11. náběhu. Skupinu uzavřel třetím vítězstvím nad Do Nguyenem na 18 náběhů. Zanetti zahrál série 12, 15 a 15  a postoupil s průměrem 2,400 ! Druhým postupujícím byl Do Nguyen. Ještě lepší výkon než Marco Zanetti podal Korejec Sung Won Choi. Jediný korejský mistr světa v trojbandu porazil na 17 náběhů jak Heang Jik Kima, tak Petera de Backera. Třetí zápas proti Jae-Ho Cho dokonce zahrál na 11 náběhů. Choi tak na 120 kvart potřeboval 45 náběhů, celkový průměr tedy 2,666 !! V zápase s De Backerem zahrál sérii 18-ti bodů. Druhé postupové místo si zajistil právě Belgičan Peter de Backer a poslal domů korejské hráče Haeng Jik Kima a Jae Ho Cho. Skupinu A vyhrál mladý Myung Woo Cho. Neprohrál a postoupil s GP 1,666. Druhé postupové místo si zajistil Holanďan Dick Jaspers. Ve skupině C o výhře rozhodoval až průměr. nejlepší byl Tasdemir s GP 2,115, jako druhý postoupil čerstvý mistr světa Blomdahl. Švéd zahrál GP 1,838, třetí Korejec Wan Young Choi GP 1,5. Skupinu D vyhrál Korejec Jung Han Heo před Semihem Sayginerem. Z Éčka postoupili Evropani Martin Horn a Eddy Merckx. Skupinu G vyhrál Vietnamec Tran. O druhém postupujícím rozhodl přímý zápas mezi Burym a Cenetem. Francouz zahrál limit 40-ti bodů na 12 náběhů ! Cenet měl 27 bodů. A konečně skupinu H vyhrál mladý Korejec Jun Tae Kim a to s průměrem přes 2. Kim se vůbec neměl do hlavní fáze dostat. Dvakrát postoupil do další fáze jako lucky looser, protože dva nasazení hráči do vyšší fáze museli zrušit svoji účast. Jako druhý postoupil Murat Naci Coklu. Poslední místo obsadil medailista z nedávného MS Sameh Sidhom. Měl dva body a GP 1,677 ! 


Nejzajímavějším zápasem osmifinálové části byl souboj mezi Tasdemirem a Merckxem o celkové vítězství v letošním seriálu World cupů. Na dálku vše sledoval Jaspers, který byl rovněž ve hře. A zůstal po ní i po osmifinále. Jaspers vyřadil Jun Tae Kima 40:24 na 25 náběhů. Důležitý krok za celkovém triumfem udělal Tasdemir. Ten porazil Merckxe o tři body na 27 náběhů. S turnajem se rozloučil Blomdahl. Prohrál s Myung Woo Cho 40:32 na 20 náběhů. Martin Horn vyřadil Semiha Sayginera a to po výhře 40:30 na 20. Sung Won Choi pokračoval ve skvělých výkonech. Vietnamce Do Nguyena porazil 40:23 na 19 náběhů. Vietnamci ale mezi osmi zastoupení měli. Tran vyřadil Petera de Backera 40:33 na 30 náběhů. Pro Belgičana, který hraje na mezinárodní scéně sporadicky, to byl velmi dobrý turnaj. Francouz Bury navázal na svůj závěrečný skupinový zápas a Korejce Heo porazil 40:24 na 14 náběhů. No a ještě lepší byl zápas mezi Zanettim a Coklu. Ital vyhrál 40:30 na 13 náběhů. 


Čtvrtfinále závěrečného World cupu sezony přineslo skvostnou podívanou. „Nejhorší“ zápasy předvedli Horn s Burym. Své zápasy vyhráli na 20 náběhů. Němec vyřadil mladého Cho o pouhé čtyři body. O šest bodů zvítězil Bury nad Tranem, Skvostný výkon předvedl Dick Jaspers. Obhájce titulu, světová jednička a toho času bojující také o celkový triumf na World cupech zahrál proti na turnaji skvěle hrajícímu Sung Won Choiovi ve 4. náběhu sérii 23 bodů. V sedmém náběhu pak přidal sérii devíti bodů a v osmém náběhu zápas ukončil ! Jaspers tak do své sbírky přidal další zápas na průměr 5+. Nutno dodat, že na 3 náběhy měl pouze dva body a nedal zahajovací strk ! Jaspers tak touto výhrou také dostal pod tlak Tasdemira, s kterým na dálku bojoval o vítězství v celkovém pořadí. A Jaspersovi i tak trochu pomohla forma Itala Zanettiho. Právě ten hrál s Tasdemirem a zvítězil 40:29 na 13 náběhů. Turek ale stále živil naději. Jaspers totiž potřeboval postoupit do finále, aby se bodově dostal před Tasdemira. 
A právě zápas Jasperse s Hornem byl prvním kláním závěrečného sobotního dne. O obou byla cítit nervozita. Chvílemi oba vynechávali hratelné pozice. Jaspers se dostal do pauzy do vedení 24:19. Horn se ještě v 19. náběhu dotáhnul na 28:25. Ale to bylo z jeho strany vše. Jaspers zápas ve 24. náběhu ukončil a zvítězil 40:25. Jaspers tak pošesté ve své bohaté kariéře vyhrává celkové pořadí World cupů. 
Již třetí zápas v řadě na 13 náběhů zahrál Marco Zanetti. Burymu za stavu 17:17 zahrál v devátém náběhu sérii 11 karambolů. Poté přidal 6 a vedl 17:34. Bury ale bojoval a zahrál série 6 a 5. Snížil na 28:35. Zanetti však ve 13. náběhu zápas ukončil sérií pěti bodů !
Snad všichni přáli před finále Zanettimu, aby svůj skvostný turnaj dotáhnul do vítězného konce. Ital předváděl absolutní kulečník. Nikdy nehrál lépe. Zanetti do finálového zápasu vstoupil sérií 9. V 7. náběhu ale stejně vysokou sérií kontroval Jaspers. Stav byl 16:12 pro Holanďana. Že by se schylovalo k taktické bitvě ? Ani náhodou. Zanetti zahrál další devítku a do pauzy šel ve vedení 16:21. Jaspers zahrál po pauze tři. Zanetti ale okamžitě zahrál sérii 10 ! Po 9. náběhu vedl Ital 19:31. Na tři náběhy zahrál 28 bodů. Jaspers nadále trefoval, ale chyběla mu vyšší série. Ve 13. náběhu prohrával 29:35. Marco ale hned zahrál 2. Ve 14. Dick vynechal a Ital třemi body zápas ukončil !


V bohaté kariéře Itala je to teprve čtvrté vítězství na turnaji světové série. Nicméně jeho brilantní výkony si celkovou výhru více než zasloužily. Marco předvedl skvostnou hru, dokonale své soupeře dostával pod tlak vysokými sériemi. A ta neuvěřitelná vyrovnanost výkonů. Ze zápasů KO fáze zahrál Zanetti průměr 3,018 ! Neuvěřitelné ! Generální průměr 2,718 se rovněž zapisuje zlatým písmem do historických záznamů trojbandového kulečníku. A to 280 zahraných kvart je opravdu velká porce. Ku příkladu nejlepší Jaspersův výkon je GP 2,622. A to když odehrál šest zápasů do 50-ti bodů. Označit tedy nejlepší výkon v generálním průměru historie je tak vždy ošemetné.
Celkové pořadí World cupů tedy ovládnul Dick Japsers a to o 10 bodů před Tasdemirem Tayfunem. Na třetí místo se posunul Marco Zanetti o šest bodů před Merckxe. Zanetti se také posunul na druhé místo ve světovém žebříčku. Na prvního Jasperse ale ztrácí 102 bodů. Třetí je Torbjorn Blomdahl, čtvrtý Eddy Merckx. 
Sezona 2019 ale na mezinárodní scéně nekončí. V korejském Soulu v pátek začíná druhý ročník Continental cupu – tedy střetnutí výběru Evropy proti výběru Asie. Sledujte živě na Kozoom.
V nadcházející sezoně 2020 je na programu znovu sedm World cupů. Avšak uvidíme, jak se vše bude vyvíjet a zda-li nás nečeká nějaké to překvapení. 

Výsledky zápasů turnaje
Výsledky i se zápisy jednotlivých zápasů na CueSco
Videogalerie
Světový žebříček
Pořadí seriálu World cupů

Další top zprávy

Radek Novák v Prostějově vyhrává 3. Velkou cenu sezóny

27.2.2024

V letošní sezoně se zúčastnil čtyř Velkých cen z pěti. Tři vyhrál, jednou obsadil třetí místo. A pokud nastoupí do poslední šesté Velké ceny, která je na programu o Velikonocích na Kladně, tak jej již nikdo nemůže připravit o v pořadí čtvrté po sobě jdoucí celkové vítězství v seriálu Velkých cen. V Prostějově porazil  v repríze finále letošní druhé Velké ceny Radek Novák Vladimíra Starečka z Havířova v poměru 33:35 na 33 náběhů. Třetí místo obsadil na turnaji skvěle hrající Jiří Přeček společně s Pavlem Starečkem.

Mezinárodní školení rozhodčích ve 5-pins

19.2.2024

V sobotu 17. února se v Praze na Žižkově uskutečnilo mezinárodní školení rozhodčích v disciplíně 5-pins. Účastnilo se celkem 11 rozhodčích z pěti federací evropské billiardové federace CEB. Školitelem nebyl nikdo jiný než Ital Luca Marzio Garavaglia. Mistr své země v této disciplíně, učitel mnoha evropských hráčů a také bývalý člen vedení CEB. 

Sedmnáctý titul pro Fause v kádru 47/2

19.2.2024

Brzy padesátiletý Marek Faus obhájil republikový titul v disciplíně kádr 47/2. V této disciplíně triumfoval již posedmnácté, celkem se jedná o jeho dvaašedesátý titul v dospělé kategorii na velkém stole. Na zisk tohoto titulu se ale pořádně nadřel. Ve finále čelil svému vrstevníkovi a taktéž brněnskému rodákovi Martinu Boháčovi. Faus šel do finále povzbuzen semifinálovým výkonem na 3 náběhy. Finálovým zápasem se ale protrápil. Boháč v zápase po 14. náběhu vedl již 70:151. Do vítězného konce ale zápas nedotáhl. V nervózním závěru byl potrestán za svou chybu, kdy mu při massé nedojela koule. Faus nabídnutou šanci využil, dohrál 64 body a zvítězil 200:180 na 19 náběhů. 

Marek Faus mistrem ČR v kádru 71/2 s GP 29,63

5.2.2024

Devatenáctý republikový titul v disciplíně kádr 71/2 přidal o uplynulém víkendu do své sbírky Marek Faus reprezentující SK Billard Centrum Praha. Ve finále 31. ročníku porazil hráče BC Vítkov Prague Adama Kozáka jasně 175:19 na 3 náběhy. Úřadujícímu mistru Evropy v obou kádrových disciplínách se finálový den v Ústí nad Labem povedl. V semifinále se postaral o nejlepší výkony celého turnaje. Martina Vedrala porazil na 2 náběhy, zápas dohrál sérií 173. 

Ivo Gazdoš vítězí v Ostravě s GP 1,271

29.1.2024

Parádní výkony předvedl zanedlouho jednašedesátiletý Ivo Gazdoš v nedělním dnu 4. Velké ceny v trojbandu na závodním stole, která se o uplynulém víkendu odehrála v jeho mateřském klubu BC Ostrava. Ivo postupně ve čtvrtfinále porazil Přečka na 19 náběhů. V semifinále největšího rivala Nováka na 24 náběhů a v repríze finále 1. Velké ceny v Havířově Ivo otočil díky sérii 12 zápas s Marcelem Dirnem ze stavu 21:28 na konečných 35:32 na 20. Ve vyřazovací části zahrál potřebných sto bodů na 63 náběhů, což se rovná průměru 1,587. V součtu se sobotní kvalifikací a hlavní soutěží Ivoš turnaj zakončil s GP 1,271! Jeden z jeho nejlepších turnajů vůbec.

Marek Faus získává 60. titul na velkém stole

7.1.2024

Třináctý mistrovský titul v disciplíně jednoband, celkově již šedesátý v pěti různých disciplínách na velkém stole v dospělé kategorii. To je highlight uplynulého víkendu v podání Marka Fause. Marek nenašel v průběhu 32. Mistrovství České republiky v jednobadu přemožitele. Ve finále porazil Milana Ráčka 88:71 na 25 náběhů. 3. místo obsadili Marián Kubiš a Vladimír Hambálek.

OBL | Novoroční turnaj

3.1.2024

Na přelomu roku – konkrétně 29.12.2023 – se konal již 12. ročník „Novoročního turnaje“ v Čermné nad Orlicí v disciplíně trojband.

Pohár Karla Lázničky

2.1.2024

V tradičním termínu 28.12. proběhl v herně BC Ponětovice 13. ročník kulečníkového turnaje Pohár Karla Lázničky.

Marek Faus pošesté vítězí v Bohumíně

10.12.2023

Čtyři ročníky čekal devětačtyřicetiletý Marek Faus na svůj další, v pořadí již šestý, triumf z tradičního Turnaje mistrů města Bohumína. Při příležitosti 19. ročníku turnaje, který se koná pravidelně v předvánočním čase a to od roku 2001, aktuální dvojnásobný evropský šampion v kádrech 47/2 a 71/2 porazil ve finále vítěze z roku 2018 Holanďana Michela van Silfhouta v poměru 4:2. Marek o svém celkovém vítězství rozhodl již po druhé disciplíně. Jak kádr 52/2, tak jednoband zahrál na 2 náběhy. Van Silfhout výhrou v trojbandu na 6 náběhů již pouze korigoval konečný stav.  

Jan Dvořáček podruhé mistrem ČR ve 5-pins

29.11.2023

Polovinu odehraných republikových šampionátů v disciplíně 5-pins vyhrál hráč ostravského klubu Jan Dvořáček. Při příležitosti čtvrtého ročníku porazil ve finále, hraném v jabloneckém klubu, jmenovce Václava Dvořáčka z Kladna v poměru 3:1 na sety. Stejné složení měl 2. republikový šampionát. V něm Honza otočil vývoj z 2:0 na konečných 2:3. Vývoj letošní ho finále byl odlišný. Vašek sice srovnal na 1:1. Koncovku třetího a čtvrtého setu lépe zvládnul Honza. Třetí místo obsadili obhájce titulu domácí Jan Hudák a kladenský Petr Markup.

Další zpravodajství

Radek Novák v Prostějově vyhrává 3. Velkou cenu sezóny

27.2.2024

V letošní sezoně se zúčastnil čtyř Velkých cen z pěti. Tři vyhrál, jednou obsadil třetí místo. A pokud nastoupí do poslední šesté Velké ceny, která je na programu o Velikonocích na Kladně, tak jej již nikdo nemůže připravit o v pořadí čtvrté po sobě jdoucí celkové vítězství v seriálu Velkých cen. V Prostějově porazil  v repríze finále letošní druhé Velké ceny Radek Novák Vladimíra Starečka z Havířova v poměru 33:35 na 33 náběhů. Třetí místo obsadil na turnaji skvěle hrající Jiří Přeček společně s Pavlem Starečkem.

Mezinárodní školení rozhodčích ve 5-pins

19.2.2024

V sobotu 17. února se v Praze na Žižkově uskutečnilo mezinárodní školení rozhodčích v disciplíně 5-pins. Účastnilo se celkem 11 rozhodčích z pěti federací evropské billiardové federace CEB. Školitelem nebyl nikdo jiný než Ital Luca Marzio Garavaglia. Mistr své země v této disciplíně, učitel mnoha evropských hráčů a také bývalý člen vedení CEB. 

Sedmnáctý titul pro Fause v kádru 47/2

19.2.2024

Brzy padesátiletý Marek Faus obhájil republikový titul v disciplíně kádr 47/2. V této disciplíně triumfoval již posedmnácté, celkem se jedná o jeho dvaašedesátý titul v dospělé kategorii na velkém stole. Na zisk tohoto titulu se ale pořádně nadřel. Ve finále čelil svému vrstevníkovi a taktéž brněnskému rodákovi Martinu Boháčovi. Faus šel do finále povzbuzen semifinálovým výkonem na 3 náběhy. Finálovým zápasem se ale protrápil. Boháč v zápase po 14. náběhu vedl již 70:151. Do vítězného konce ale zápas nedotáhl. V nervózním závěru byl potrestán za svou chybu, kdy mu při massé nedojela koule. Faus nabídnutou šanci využil, dohrál 64 body a zvítězil 200:180 na 19 náběhů. 

Marek Faus mistrem ČR v kádru 71/2 s GP 29,63

5.2.2024

Devatenáctý republikový titul v disciplíně kádr 71/2 přidal o uplynulém víkendu do své sbírky Marek Faus reprezentující SK Billard Centrum Praha. Ve finále 31. ročníku porazil hráče BC Vítkov Prague Adama Kozáka jasně 175:19 na 3 náběhy. Úřadujícímu mistru Evropy v obou kádrových disciplínách se finálový den v Ústí nad Labem povedl. V semifinále se postaral o nejlepší výkony celého turnaje. Martina Vedrala porazil na 2 náběhy, zápas dohrál sérií 173. 

Ivo Gazdoš vítězí v Ostravě s GP 1,271

29.1.2024

Parádní výkony předvedl zanedlouho jednašedesátiletý Ivo Gazdoš v nedělním dnu 4. Velké ceny v trojbandu na závodním stole, která se o uplynulém víkendu odehrála v jeho mateřském klubu BC Ostrava. Ivo postupně ve čtvrtfinále porazil Přečka na 19 náběhů. V semifinále největšího rivala Nováka na 24 náběhů a v repríze finále 1. Velké ceny v Havířově Ivo otočil díky sérii 12 zápas s Marcelem Dirnem ze stavu 21:28 na konečných 35:32 na 20. Ve vyřazovací části zahrál potřebných sto bodů na 63 náběhů, což se rovná průměru 1,587. V součtu se sobotní kvalifikací a hlavní soutěží Ivoš turnaj zakončil s GP 1,271! Jeden z jeho nejlepších turnajů vůbec.

Marek Faus získává 60. titul na velkém stole

7.1.2024

Třináctý mistrovský titul v disciplíně jednoband, celkově již šedesátý v pěti různých disciplínách na velkém stole v dospělé kategorii. To je highlight uplynulého víkendu v podání Marka Fause. Marek nenašel v průběhu 32. Mistrovství České republiky v jednobadu přemožitele. Ve finále porazil Milana Ráčka 88:71 na 25 náběhů. 3. místo obsadili Marián Kubiš a Vladimír Hambálek.

OBL | Novoroční turnaj

3.1.2024

Na přelomu roku – konkrétně 29.12.2023 – se konal již 12. ročník „Novoročního turnaje“ v Čermné nad Orlicí v disciplíně trojband.

Pohár Karla Lázničky

2.1.2024

V tradičním termínu 28.12. proběhl v herně BC Ponětovice 13. ročník kulečníkového turnaje Pohár Karla Lázničky.

Marek Faus pošesté vítězí v Bohumíně

10.12.2023

Čtyři ročníky čekal devětačtyřicetiletý Marek Faus na svůj další, v pořadí již šestý, triumf z tradičního Turnaje mistrů města Bohumína. Při příležitosti 19. ročníku turnaje, který se koná pravidelně v předvánočním čase a to od roku 2001, aktuální dvojnásobný evropský šampion v kádrech 47/2 a 71/2 porazil ve finále vítěze z roku 2018 Holanďana Michela van Silfhouta v poměru 4:2. Marek o svém celkovém vítězství rozhodl již po druhé disciplíně. Jak kádr 52/2, tak jednoband zahrál na 2 náběhy. Van Silfhout výhrou v trojbandu na 6 náběhů již pouze korigoval konečný stav.  

Pohár Karla Lázničky 

7.12.2023

Dne 28. 12. 2023 se v ponětovickém klubu uskuteční již 13. ročník o Pohár Karla Lázničky za účasti kulturních a sportovních osobností z celé ČR.

Novinky z ostatních sekcí