Ivo Gazdoš zářil ve třetím hracím víkendu Extraligy trojbandu

19.11.2019

Výkonnostně velice kvalitní byl třetí hrací víkend Extraligy v trojbandu. Fantastické výkony předvedl Ivo Gazdoš. V sobotu porazil na 19 náběhů Němce v barvách Kladna A Markuse Schönhoffa a postaral se o dosavadní nejlepší výkon této sezony. V neděli pak porazil Ferahliho na 30 náběhů a to v součtu z celého víkendu znamená průměr 1,632 ! Druhý dvouprůměrový výkon přidal v nedělním zápase s Pavlem Domanským Radek Novák, když zvítězil 40:27 na 20 náběhů ! Radek zahrál o víkendu průměr 1,479 ! No a skvěle zahrál i Pavel Škop. Ten porazil Galíčka a Boháče a jeho průměr činil 1,45 ! Celkem bylo zahráno 17 výkonů na jedna a více průměr. Přes jedna průměr o víkendu zahráli další čtyři hráči. Adam Bača měl průměr 1,25, Mirek Bača 1,143, Jan Aleš 1,095 a Zdeněk Galíček rovných 1. Čelo tabulky Extraligy je nesmírně vyrovnané. O pořadí prvních tří týmů rozhoduje skore a průměr, čtvrtá Poruba ztrácí bod.
Těžká práce čekala na kladenské Áčko. Ti odehráli své utkání na severní Moravě proti Havířovu a Porubě. Kladno cestovalo na zápasy s německou posilou Markusem Schönhoffem. Sobotní utkání v Havířově načaly zápasy Vladimír Stareček – Štěpán Kohout a Mirek Bača – Radek Novák. Oba zápasy byly nesmírně vyrovnané. Novák sice s Bačou prohrával již 25:15. Povedlo se ale během pěti zápasů stav otočit na 26:28. Mirek Bača ale v tento moment zahrál sérii deseti bodů a náskok již nepustil. Nakonec zvítězil 40:31 na 28 náběhů. V zápase čtyřek týmů otočil Kohout díky sérii šesti bodů stav se Starečkem na 27:24. Ve 45. náběhu byl stav 31:29 pro hostujícího hráče. Vypadalo to na nervozní závěr. Kohout však zahrál série 6 a 3 a zápas ukončil. Ve druhém kole se Ivo Gazdoš absolutně nezaleknul německé posily. Začal sedmi. Následné tři čáry odčinil zápisem 4-8-2-2. Gazdoš po 8. náběhu vedl 23:3 ! Otázkou tak již pouze bylo, kdy se mu zápas povede ukončit. Dalších sedm náběhů zahrál pouze dva body. No ale finiš byl znovu skvostný. Zápis 2-8-4-1. V 19. náběhu bylo hotovo a z Markuse Schönhoffa se do nedělního zápasu stala čtyřka svého týmu. Aura skvostného výkonu Gazdoše nepadla na Pavla Starečka. Ten se zápasem dokonale protrápil a Jan Aleš v poklidu stav utkání srovnal na 4:4, když zvítězil 40:12 na 37 náběhů. 
Velké překvapení se událo v Porubě. Vedoucí celek tabulky zaskočilo Béčko Žižkova. Ota Truksa porazil Jana Dvořáčka 27:40 na 60 náběhů. Sibai vedl nad Ráčkem již 29:36. Psal se 37. náběh. Závěr mu však nevyšel. Ráček se pomalu dotahovat, až dokonce zápas sérií tří bodů ve 48. náběhu dohrál. Sibai potřeboval dva body na remízu. Zahrál pouze jeden a Ráček tak srovnal stav utkání na 2:2. Ve druhém však Pavel Domanský nezahrál tak dobře jako v minulých zápasech. Toho dokázal využít Vláďa Hambálek a zvítězil nad Pavlem v poměru 35:40, když dohrál sérií tří bodů. Béčko tak i přes výhru Radka Hájka nad Ferahlim odváží z Poruby cenný bod v boji o záchranu za remízu 4:4. 
Zaváhání Kladna a Poruby využil tým BC Vítkov – Sokol Žižkov. Proti poslednímu týmu extraligy Kladnu B zvítězil 0:8. Nejlepší výkon předvedl Adam Bača. Ten v zápase s Bálkem zahrál sérii 9. Zápas dohrál ve 34. náběhu. Soupeř měl na svém kontě 23 bodů. Nutně bodovat potřebovali i jablonečtí. V zápase s Prostějovem, za který nenastoupil Dostál, vyhráli 8:0. Janis Ziogas porazil na 35 náběhů Adámka. Ještě o pět náběhů lepší byl Škop, který porazil Galíčka v poměru 40:29. Domácí zahráli průměr družstva přes 0,9. V žebříčku soutěže se tak bodově dostali právě před svého sobotního soupeře z Prostějova. 

Skvělý týmový výkon předvedlo Kladno A proti Porubě. V prvním kole porazil Schönhoff Dvořáčka 40:19 na 33 náběhů. Jako jediný z týmu nezahrál přes jedna průměr Kohout. Ten ale přidal jasné vítězství nad Ráčkem v poměru 40:22 na 43 náběhů. Ve druhém kole otočil nepříznivě se vyvíjející zápas Jan Aleš s Radkem Hájkem. Domácí hráč vedl 6:16, posléze 13:22. Aleš stav srovnal. V závěru se mu pak za stavu 35:35 ve 36. náběhu zápas povedlo dohrát sérií pěti bodů. Hájek nedal dohrávku. Krásný zápas byl k vidění mezi Novákem a Domanským. Pavel zahrál v prvních 4 nábězích dvakrát sérii šesti bodů a vedl 7:14. Novák se pak v 6. náběhu přiblížil sérií rovněž 6. Domácímu hráči se přestalo dařit a během devíti náběhů zahrál pouze dva body. Novák se tak dostal do vedení 23:16. V 16. náběhu se povedlo hostujícímu hráči zahrát sérii 7. Domanský poté dokázal korigovat na 33:27. Radek Novák ale ihned zahrál sérii 7 bodů a zápas ve 20. náběhu ukončil. Pavel poté nedal zahajovací pozici. Kladno tak v Porubě zvítězilo 0:8 a postaralo se o nejlepší týmový výkon dosavadního průběhu soutěže. Na 160 kvart potřebovali kladenští hráči 132 náběhů, čemuž se rovná průměr 1,212 ! 
Záznam zápasu Pavel Domanský – Radek Novák


Jedna průměr celého týmu atakovat Havířov. V zápase s Béčkem Žižkova zvítězil 8:0. Ivo Gazdoš znovu předvedl nejlepší výkon celého utkání. Ferahliho porazil 40:26 na 30 náběhů. Zbylí domácí hráči hráli těsně nad jedna průměr. Havířov tak na svém kontě má po šesti odehraných zápasech devět bodů. 
Na stejný bodový součet se mohlo dostal i tým BC Vítkov – Sokol Žižkov. Zápasy proti jabloneckým jsou ale vždy nesmírně obtížné a dal se tak očekávat velký boj. V prvním kole otočil Kozák zápas se Ziogasem. Janis nedokázal navázat na dobrý sobotní výkon a s Adámkem prohrál 40:28 na 43 náběhů. Průměrově špatný zápas sehrál Tichák s Dirnem. Domácí hráč se v závěru dostal do vedení 33:28. Dirnovi se však povedlo dotáhnout na 34:33. Tichák ale hned odskočil na 38:33 a situace vypadala pro hostujícího hráče svízelně. Poté ale v 58. náběhu zahrál sérii šesti bodů, nedal poslední. Tichák v předposledním náběhu udělal jeden. Dirn nula. V posledním náběhu Tichák zápas dohrál. Dirn z dohrávky trefil zahajovací pozici a zápas zremizoval. 
Ve druhém kole měli oba hostující hráči skvostný start. Adam Bača vedl nad Hudákem po 6. náběhu 14:1. Martin Boháč zahrál ve 2. náběhu sérii 11 a vedl 12:0. Jeho soupeř Pavel Škop ale ihned zahrál sérii šesti bodů. Po 6. náběhu byl stav 18:14 pro Boháče. Martin posléze úplně vypadl z tempa, zatímco Pavel přidával bod za bodem. Ve 23. náběhu zahrál sérii šesti bodů, vynechal poslední bod. Zápas nakonec ukončil ve 25. náběhu a zvítězil 27:40 ! Rozhodoval tak zápas mezi Bačou a Hudákem. Adam vedl již 29:16. Jan Hudák ale ihned kontroval sérií osmi bodů. Adam ale rovněž dokonale odpověděl a zahrál 9 ! Ve 21. náběhu byl stav 38:24. Adam se závěrem protrápil a nakonec bylo k vidění drama. Hudák zahrál sérii sedmi bodů a prohrával již pouze 39:34. Adam ve 30. náběhu zápas ukončil. Hudák potřeboval šest bodů na remízu. Nakonec zahrál dva a to znamenalo konečnou výhru v poměru 3:5 pro hostující tým.
Důležitý zápas v boji o záchranu se odehrál na Kladně. Béčko Kladna hostilo Prostějov a potřebovalo nutně bodovat. Domácí Miloslav Tichý sice poslal svůj tým do vedení, když porazil hostujícího Všetičku. Avšak favorit Martin Bálek nedokázal poslat svůj tým do vedení 4:0. Prohrál s Adámkem 30:23 a stav byl vyrovnaný 2:2. Ve druhém kole potvrdil své kvality Zdeněk Galíček a porazil Petra Markupa 40:29 na 39 náběhů. Rozhodoval tak zápas mezi Kafkou a Coufalíkem. Domácí náhradník se ujal vedení 19:9. Coufalík ale zahrál sérii osmi bodů a na svého soupeře se bodově dotáhnul. Prostějovský hráč rozhodnul za stavu 31:32 sérií pěti bodů. Kafka již nedokázal reagovat a Coufalík zvítězil 31:40 na 70 náběhů. Prostějov si tak připisuje důležité vítězství. Na svém kontě mají čtyři body, stejně jako jejich sobotní soupeř Jablonec. Kladno B se stále bez bodu krčí na chvostu tabulky a následujících kolech je čeká těžká práce. 

Čelo tabulky je nesmírně vyrovnané. První tři týmy mají shodně 9 bodů a pouze o skore vede tým BC Vítkov – Sokol Žižkov. Druhé je Kladno, třetí na průměr Havířov. Čtvrtá Poruba ztrácí na čelo pouhý bod. Sedmé závěrečné zápasy první poloviny sezony jsou na programu v neděli 15. prosince. O tomto víkendu na je v Havířově na programu letošní třetí Velká cena v trojbandu. Účastní se 31 hráčů a začátek je ve čtvrtek v 15:00.

Výsledky zápasů
Průběžná tabulka
Průměrový žebříček soutěže

Další top zprávy

Radek Novák počtvrté republikovým šampionem

15.4.2024

Nejlepší sezonu na domácí scéně zažívá Radek Novák. O uplynulém víkendu dokázal v Havířově tento brzy sedmačtyřicetiletý pražský rodák získat svůj čtvrtý republikový titul v kategorii jednotlivců v trojbandu na závodním stole, kde ve finále porazil brněnského Martina Boháče. Zároveň byl letos členem vítězného kladenského družstva Extraligy a vítězem seriálu Velkých cen. Navázal tak na sezonu 2021/2022, která byla z pohledu domácích výher totožná. Tuto sezonu ale vyšperkoval dalším milníkem. Generální průměr přes 1,200 ze 44 zápasů a téměř 1500 kvart. To se ještě Radkovi nepovedlo.

BC LakoPlast republikovým mistrem týmů v TD na MS

8.4.2024

2011. V tomto roce se naposledy radoval „český“ tým z výhry v soutěži týmů tříčlenných družstev v technických disciplínách na malém stole. Tehdejší SKP Ústí nad Labem v sestavě Vedral-Březina-Hroník získalo titul a to až na vyšší GPD po remíze 9:9 ve finálovém utkání proti BC Bohumín. Od té doby se radovaly pouze moravské týmy. 3x BC Bohumín, pak 5x BC Ostrava a poté znovu 3x BC Bohumín. Až do letošní sezony. Jarní posila A týmu ústeckého klubu BC LakoPlast hradecký Martin Mrkvička byl velkým trumfem pro boj o zisk tohoto titulu. V kombinaci s Martinem Vedralem a Vlastislavem Tautermanem neměli soupeři v play-off dlouhodobých zemských soutěží velké šance na úspěch. Ve finále tato sestava po vůbec nejlepším výkonu celé sezony GPD 99,83 deklasovala TJ Náchod v poměru 16:2 .

Radek Novák počtvrté v řadě vítězem seriálu VC. Letos s GP 1,280!

2.4.2024

Letos ze šesti turnajů seriálu Velkých cen 4 vyhrál, jedenkrát byl třetí a jeden nehrál. Suverénně tak Radek Novák počtvrté v řadě vítězí v celkovém pořadí seriálu Velkých cen v trojbandu na velkém stole. V konečném pořadí, ve kterém se škrtá nejhorší výsledek, získal Radek 186 bodů. Ve finále 6. turnaje, který se odehrál na Kladně, byl ve 12. konfrontaci Marcel Dirn neblíže první výhře nad Radkem. Zápas hraný do 35-ti bodů skončil na 31 náběhů remízou. V rozstřelu se radoval Radek po výhře 3:2. Radek celé sérii kraloval o třídu. Z posledního turnaje zahrál generální průměr 1,230. Z celé soutěže, svých pěti účastí na turnajích, zahrál Radek skvělý generální průměr 1,280! Vůbec nejlepší kdy kdo v tomto seriálu u nás zahrál. V celkovém pořadí letošního seriálu druhý Marcel na Radka ztratil propastných 43 bodů.

Radek Novák v Prostějově vyhrává 3. Velkou cenu sezóny

27.2.2024

V letošní sezoně se zúčastnil čtyř Velkých cen z pěti. Tři vyhrál, jednou obsadil třetí místo. A pokud nastoupí do poslední šesté Velké ceny, která je na programu o Velikonocích na Kladně, tak jej již nikdo nemůže připravit o v pořadí čtvrté po sobě jdoucí celkové vítězství v seriálu Velkých cen. V Prostějově porazil  v repríze finále letošní druhé Velké ceny Radek Novák Vladimíra Starečka z Havířova v poměru 33:35 na 33 náběhů. Třetí místo obsadil na turnaji skvěle hrající Jiří Přeček společně s Pavlem Starečkem.

Mezinárodní školení rozhodčích ve 5-pins

19.2.2024

V sobotu 17. února se v Praze na Žižkově uskutečnilo mezinárodní školení rozhodčích v disciplíně 5-pins. Účastnilo se celkem 11 rozhodčích z pěti federací evropské billiardové federace CEB. Školitelem nebyl nikdo jiný než Ital Luca Marzio Garavaglia. Mistr své země v této disciplíně, učitel mnoha evropských hráčů a také bývalý člen vedení CEB. 

Sedmnáctý titul pro Fause v kádru 47/2

19.2.2024

Brzy padesátiletý Marek Faus obhájil republikový titul v disciplíně kádr 47/2. V této disciplíně triumfoval již posedmnácté, celkem se jedná o jeho dvaašedesátý titul v dospělé kategorii na velkém stole. Na zisk tohoto titulu se ale pořádně nadřel. Ve finále čelil svému vrstevníkovi a taktéž brněnskému rodákovi Martinu Boháčovi. Faus šel do finále povzbuzen semifinálovým výkonem na 3 náběhy. Finálovým zápasem se ale protrápil. Boháč v zápase po 14. náběhu vedl již 70:151. Do vítězného konce ale zápas nedotáhl. V nervózním závěru byl potrestán za svou chybu, kdy mu při massé nedojela koule. Faus nabídnutou šanci využil, dohrál 64 body a zvítězil 200:180 na 19 náběhů. 

Marek Faus mistrem ČR v kádru 71/2 s GP 29,63

5.2.2024

Devatenáctý republikový titul v disciplíně kádr 71/2 přidal o uplynulém víkendu do své sbírky Marek Faus reprezentující SK Billard Centrum Praha. Ve finále 31. ročníku porazil hráče BC Vítkov Prague Adama Kozáka jasně 175:19 na 3 náběhy. Úřadujícímu mistru Evropy v obou kádrových disciplínách se finálový den v Ústí nad Labem povedl. V semifinále se postaral o nejlepší výkony celého turnaje. Martina Vedrala porazil na 2 náběhy, zápas dohrál sérií 173. 

Ivo Gazdoš vítězí v Ostravě s GP 1,271

29.1.2024

Parádní výkony předvedl zanedlouho jednašedesátiletý Ivo Gazdoš v nedělním dnu 4. Velké ceny v trojbandu na závodním stole, která se o uplynulém víkendu odehrála v jeho mateřském klubu BC Ostrava. Ivo postupně ve čtvrtfinále porazil Přečka na 19 náběhů. V semifinále největšího rivala Nováka na 24 náběhů a v repríze finále 1. Velké ceny v Havířově Ivo otočil díky sérii 12 zápas s Marcelem Dirnem ze stavu 21:28 na konečných 35:32 na 20. Ve vyřazovací části zahrál potřebných sto bodů na 63 náběhů, což se rovná průměru 1,587. V součtu se sobotní kvalifikací a hlavní soutěží Ivoš turnaj zakončil s GP 1,271! Jeden z jeho nejlepších turnajů vůbec.

Marek Faus získává 60. titul na velkém stole

7.1.2024

Třináctý mistrovský titul v disciplíně jednoband, celkově již šedesátý v pěti různých disciplínách na velkém stole v dospělé kategorii. To je highlight uplynulého víkendu v podání Marka Fause. Marek nenašel v průběhu 32. Mistrovství České republiky v jednobadu přemožitele. Ve finále porazil Milana Ráčka 88:71 na 25 náběhů. 3. místo obsadili Marián Kubiš a Vladimír Hambálek.

OBL | Novoroční turnaj

3.1.2024

Na přelomu roku – konkrétně 29.12.2023 – se konal již 12. ročník „Novoročního turnaje“ v Čermné nad Orlicí v disciplíně trojband.

Další zpravodajství

Radek Novák počtvrté republikovým šampionem

15.4.2024

Nejlepší sezonu na domácí scéně zažívá Radek Novák. O uplynulém víkendu dokázal v Havířově tento brzy sedmačtyřicetiletý pražský rodák získat svůj čtvrtý republikový titul v kategorii jednotlivců v trojbandu na závodním stole, kde ve finále porazil brněnského Martina Boháče. Zároveň byl letos členem vítězného kladenského družstva Extraligy a vítězem seriálu Velkých cen. Navázal tak na sezonu 2021/2022, která byla z pohledu domácích výher totožná. Tuto sezonu ale vyšperkoval dalším milníkem. Generální průměr přes 1,200 ze 44 zápasů a téměř 1500 kvart. To se ještě Radkovi nepovedlo.

BC LakoPlast republikovým mistrem týmů v TD na MS

8.4.2024

2011. V tomto roce se naposledy radoval „český“ tým z výhry v soutěži týmů tříčlenných družstev v technických disciplínách na malém stole. Tehdejší SKP Ústí nad Labem v sestavě Vedral-Březina-Hroník získalo titul a to až na vyšší GPD po remíze 9:9 ve finálovém utkání proti BC Bohumín. Od té doby se radovaly pouze moravské týmy. 3x BC Bohumín, pak 5x BC Ostrava a poté znovu 3x BC Bohumín. Až do letošní sezony. Jarní posila A týmu ústeckého klubu BC LakoPlast hradecký Martin Mrkvička byl velkým trumfem pro boj o zisk tohoto titulu. V kombinaci s Martinem Vedralem a Vlastislavem Tautermanem neměli soupeři v play-off dlouhodobých zemských soutěží velké šance na úspěch. Ve finále tato sestava po vůbec nejlepším výkonu celé sezony GPD 99,83 deklasovala TJ Náchod v poměru 16:2 .

Radek Novák počtvrté v řadě vítězem seriálu VC. Letos s GP 1,280!

2.4.2024

Letos ze šesti turnajů seriálu Velkých cen 4 vyhrál, jedenkrát byl třetí a jeden nehrál. Suverénně tak Radek Novák počtvrté v řadě vítězí v celkovém pořadí seriálu Velkých cen v trojbandu na velkém stole. V konečném pořadí, ve kterém se škrtá nejhorší výsledek, získal Radek 186 bodů. Ve finále 6. turnaje, který se odehrál na Kladně, byl ve 12. konfrontaci Marcel Dirn neblíže první výhře nad Radkem. Zápas hraný do 35-ti bodů skončil na 31 náběhů remízou. V rozstřelu se radoval Radek po výhře 3:2. Radek celé sérii kraloval o třídu. Z posledního turnaje zahrál generální průměr 1,230. Z celé soutěže, svých pěti účastí na turnajích, zahrál Radek skvělý generální průměr 1,280! Vůbec nejlepší kdy kdo v tomto seriálu u nás zahrál. V celkovém pořadí letošního seriálu druhý Marcel na Radka ztratil propastných 43 bodů.

Radek Novák v Prostějově vyhrává 3. Velkou cenu sezóny

27.2.2024

V letošní sezoně se zúčastnil čtyř Velkých cen z pěti. Tři vyhrál, jednou obsadil třetí místo. A pokud nastoupí do poslední šesté Velké ceny, která je na programu o Velikonocích na Kladně, tak jej již nikdo nemůže připravit o v pořadí čtvrté po sobě jdoucí celkové vítězství v seriálu Velkých cen. V Prostějově porazil  v repríze finále letošní druhé Velké ceny Radek Novák Vladimíra Starečka z Havířova v poměru 33:35 na 33 náběhů. Třetí místo obsadil na turnaji skvěle hrající Jiří Přeček společně s Pavlem Starečkem.

Mezinárodní školení rozhodčích ve 5-pins

19.2.2024

V sobotu 17. února se v Praze na Žižkově uskutečnilo mezinárodní školení rozhodčích v disciplíně 5-pins. Účastnilo se celkem 11 rozhodčích z pěti federací evropské billiardové federace CEB. Školitelem nebyl nikdo jiný než Ital Luca Marzio Garavaglia. Mistr své země v této disciplíně, učitel mnoha evropských hráčů a také bývalý člen vedení CEB. 

Sedmnáctý titul pro Fause v kádru 47/2

19.2.2024

Brzy padesátiletý Marek Faus obhájil republikový titul v disciplíně kádr 47/2. V této disciplíně triumfoval již posedmnácté, celkem se jedná o jeho dvaašedesátý titul v dospělé kategorii na velkém stole. Na zisk tohoto titulu se ale pořádně nadřel. Ve finále čelil svému vrstevníkovi a taktéž brněnskému rodákovi Martinu Boháčovi. Faus šel do finále povzbuzen semifinálovým výkonem na 3 náběhy. Finálovým zápasem se ale protrápil. Boháč v zápase po 14. náběhu vedl již 70:151. Do vítězného konce ale zápas nedotáhl. V nervózním závěru byl potrestán za svou chybu, kdy mu při massé nedojela koule. Faus nabídnutou šanci využil, dohrál 64 body a zvítězil 200:180 na 19 náběhů. 

Marek Faus mistrem ČR v kádru 71/2 s GP 29,63

5.2.2024

Devatenáctý republikový titul v disciplíně kádr 71/2 přidal o uplynulém víkendu do své sbírky Marek Faus reprezentující SK Billard Centrum Praha. Ve finále 31. ročníku porazil hráče BC Vítkov Prague Adama Kozáka jasně 175:19 na 3 náběhy. Úřadujícímu mistru Evropy v obou kádrových disciplínách se finálový den v Ústí nad Labem povedl. V semifinále se postaral o nejlepší výkony celého turnaje. Martina Vedrala porazil na 2 náběhy, zápas dohrál sérií 173. 

Ivo Gazdoš vítězí v Ostravě s GP 1,271

29.1.2024

Parádní výkony předvedl zanedlouho jednašedesátiletý Ivo Gazdoš v nedělním dnu 4. Velké ceny v trojbandu na závodním stole, která se o uplynulém víkendu odehrála v jeho mateřském klubu BC Ostrava. Ivo postupně ve čtvrtfinále porazil Přečka na 19 náběhů. V semifinále největšího rivala Nováka na 24 náběhů a v repríze finále 1. Velké ceny v Havířově Ivo otočil díky sérii 12 zápas s Marcelem Dirnem ze stavu 21:28 na konečných 35:32 na 20. Ve vyřazovací části zahrál potřebných sto bodů na 63 náběhů, což se rovná průměru 1,587. V součtu se sobotní kvalifikací a hlavní soutěží Ivoš turnaj zakončil s GP 1,271! Jeden z jeho nejlepších turnajů vůbec.

Marek Faus získává 60. titul na velkém stole

7.1.2024

Třináctý mistrovský titul v disciplíně jednoband, celkově již šedesátý v pěti různých disciplínách na velkém stole v dospělé kategorii. To je highlight uplynulého víkendu v podání Marka Fause. Marek nenašel v průběhu 32. Mistrovství České republiky v jednobadu přemožitele. Ve finále porazil Milana Ráčka 88:71 na 25 náběhů. 3. místo obsadili Marián Kubiš a Vladimír Hambálek.

OBL | Novoroční turnaj

3.1.2024

Na přelomu roku – konkrétně 29.12.2023 – se konal již 12. ročník „Novoročního turnaje“ v Čermné nad Orlicí v disciplíně trojband.

Novinky z ostatních sekcí